Vacatures

Ruim 40 enthousiaste vrijwilligers zijn regelmatig actief in het Stoomgemaal. De vrijwilligersgroep bestaat uit een aantal groepen. Er zijn vrijwilligers voor de techniek, educatie, rondleidingen, pr, algemene onderhoudswerkzaamheden en voor de receptie. Op dit moment zoeken we een Beheerder en een Coördinator Vrijwilligers.

BeheerderJe onderhoudt contacten met bestuur en vrijwilligers, zowel bij reguliere werkzaamheden als bij het gebruik van het gemaal voor commerciële activiteiten. Je bent 1e contactpersoon voor de verhuur voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Je verzorgt mede de openings- en sluitingsbijeenkomst van het gemaal en ontvangt gasten. Je woont bestuursvergaderingen bij en onderneemt vervolgacties op de door het bestuur genomen besluiten. Je verzorgt en beantwoordt de correspondentie via de website en reageert waar nodig op vragen en opmerkingen via de facebookpagina. Je leegt wekelijks de postbus en de brievenbus bij het gemaal en draagt zorg voor de verspreiding c.q. beantwoording van de ingekomen post. Je bent verantwoordelijk voor de aanschaf van noodzakelijke technische middelen en het afstemmen van het onderhoud met de vrijwilligers (regelmatig op een woensdag en/of zaterdag) voor techniek en onderhoud. Klik hier en lees de gehele vacature.


Coördinator vrijwilligers: Je onderhoudt contacten met de beheerder en vrijwilligers, zowel bij reguliere werkzaamheden als bij het gebruik van het gemaal voor commerciële activiteiten. Je verzorgt mede de openings- en sluitingsbijeenkomst van het gemaal en ontvangt gasten. Je zorgt voor het welzijn van de vrijwilligers bij ziekte, jubileum en afscheid. Je stelt in overleg met de vrijwilligers balie/receptie en rondleiders een rooster op voor de stoomdagen en particuliere party’s. Je regelt de voor- en najaarsschoonmaak en stelt een protocol op voor schoonmaakwerkzaamheden tijdens stoomdagen en andere activiteiten. Verder assisteer je de beheerder, waar nodig en noodzakelijk en vervang je de beheerder bij afwezigheid. Klik hier en lees de gehele vacature