Stoomgemaal Halfweg

Zakelijke evenementen

Zoekt u een locatie voor een vergadering, presentatie of bedrijfsevenement? Kom dan eens naar het Stoomgemaal en verras uw gasten! Op uw verzoek kan het stoomgemaal tijdens uw bezoek volop in bedrijf zijn.  De stoommachine kan gestart worden door één van de gasten.

Ketelhuis
Het ketelhuis - waar de receptie of presentatie plaatsvindt - laat zich het beste omschrijven als ‘eenvoudig, knus, ongedwongen, gezellig’, en tegelijk ook helemaal de 'hier wordt gewerkt' sfeer. Het stoomgemaal staat namelijk nog regelmatig vol onder stoom is. Het ketelhuis is geschikt voor maximaal 100 personen.

Bezichtiging/Rondleiding
Tijdens uw  bezoek kunt u de machinekamer met de monumentale stoommachine en tandwielen, en de schepradhuizen met de gigantische schepraderen bezichtigen. Desgewenst - zonder extra kosten – met een rondleiding door één van onze vrijwilligers. Wilt u geen fysieke rondleiding? Dan er is een audiotour die via een QR code gedownload kan worden op de eigen smartphone.

Audiovisuele middelen/internet

Het stoomgemaal beschikt over een audio- en video-installatie en wifi.

Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Catering

De catering wordt verzorgd door een externe caterar. In overleg met de cateraar bespreekt u uw wensen. Eenvoudig (hapjes & drankjes) of zeer luxe (uitgebreid warm of koud buffet) alles is mogelijk. 
 

Kosten

  Huur/tarief

Groepen (max. 20 personen, 2 uur met rondleiding)
+ entree  volwassenen (incl. 65+)
+ entree jongeren (7 t/m 17 jaar)

€ 50,-
€ 4,-
€ 2,-

Groepen (min. 15 en max. 100 pers.)
1 dagdeel (4 uur) zonder stoom
15 t/m 30 personen
31 t/m 50 personen
51 t/m 100 personen

2 dagdelen (8 uur) tarief x 2
3 dagdelen (12 uur) tarief x 3

Met stoom (extra kolentoeslag)€ 300,-
€ 400,-
€ 500,-
 

 

€ 500,-

Trouw- en fotoreportages € 100,-


Informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, de kosten en de datum? Vul dan hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak en een bezichtiging. Openstelling voor groepen is uitsluitend mogelijk buiten de reguliere stoomdagen.