Stoomgemaal Halfweg

Party's Particulieren

Hebt u iets bijzonders te vieren? Kom dan eens naar het Stoomgemaal en verras uw gasten! Een verjaardag, kinderfeestje, feest, receptie of reünie in het Stoomgemaal is een unieke ervaring. Op uw verzoek kan het Stoomgemaal tijdens uw bezoek volop in bedrijf zijn. De stoommachine kan gestart worden door één van de gasten.

Locatie
Het ketelhuis - waar de party plaatsvindt - laat zich het beste omschrijven als ‘eenvoudig, knus, ongedwongen, gezellig’ en tegelijk ook helemaal de 'hier wordt gewerkt' sfeer. Het Stoomgemaal is namelijk nog regelmatig onder stoom. Het ketelhuis is geschikt voor maximaal 100 personen.

Bezichtiging/Rondleiding
Tijdens uw  bezoek kunt u de machinekamer met de monumentale stoommachine, tandwielen en de schepradhuizen met de gigantische schepraderen bezichtigen. Desgewenst met een rondleiding door één van onze vrijwilligers.

Audiovisuele middelen/wifi

Het Stoomgemaal beschikt over een audio- en videoinstallatie en wifi.

Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Catering

De catering wordt verzorgd door V.O.L. (Voedsel Op Locatie). In overleg met de cateraar bespreekt u uw wensen. Eenvoudig (hapjes & drankjes) of zeer luxe (uitgebreid warm of koud buffet) alles is mogelijk. De bediening wordt door onze vrijwilligers verzorgd.


Informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en datum? Vul dan hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak en een bezichtiging.