Korting bij Stoomgemaal Halfweg tijdens Ontdek Veelzijdig Haarlemmermeer

Korting bij Stoomgemaal Halfweg tijdens Ontdek Veelzijdig Haarlemmermeer

16-05-2023

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni, tijdens Ontdek Veelzijdig Haarlemmermeer, krijg je bij Stoomgemaal Halfweg korting op de entreeprijs. Het oudste en grootste nog werkende schepradstoomgemaal ter wereld draait dan onder stoom! Stap terug in de tijd toen er nog geen elektriciteit was: met stokers die kolen op het vuur scheppen, sissende stoom, de geur van smeerolie, een stampende stoommachine en bruisend water dat wordt voortgestuwd door zes enorme schepraderen.

Download HIER een kortingsvoucher (je krijgt een foto te zien) en laat deze zien op je smartphone bij de kassa en je krijgt 10% korting op de toegangsprijs.
De voucher is niet te gebruiken in combinatie met het combiticket.

Ook voor kinderen
Ook voor kinderen is een bezoek aan Stoomgemaal Halfweg een onvergetelijke ervaring. Naast de grote, stampende stoommachine zijn er draaiende modelstoommachines, een smid die gloedvol vertelt over vuur en ijzer en kinderen ook de smeedhamer laat hanteren, een fotobingo om in te vullen én kinderen kunnen een stoomdiploma halen door naast de smid ook de stokers te helpen kolen in de stoomketel te scheppen.