Stem op Stoomgemaal Halfweg via RaboClubSupport

Stem op Stoomgemaal Halfweg via RaboClubSupport

20-09-2022

In 2021 ontving het Stoomgemaal via RaboClubSupport een mooie bijdrage. Dit jaar doen we weer mee en hopen we weer op jouw stem.
Hoe meer stemmen, hoe groter de kans is dat wij een financiële bijdrage ontvangen. Die steun hebben wij hard nodig om het oudste en grootste nog werkende schepradstoomgemaal ter wereld in stand te houden. Bij voorbaat onze hartelijk dank voor je stem! Stemmen kan tot 27 september via     https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen Stemmen met een stemcode kan via Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl

Ben je klant/lid van Rabobank Amsterdam, de rechtsopvolger van Rabobank Halfweg-Zwanenburg, dan kun je via RaboClubSupport Stoomgemaal Halfweg steunen door je stem uit te brengen op de Stichting tot Financiële Steun van het Stoomgemaal Halfweg. Alle klanten die lid zijn van Rabobank Amsterdam kunnen stemmen. Laat je stem niet verloren gaan en stem voor 27 september!

RaboClubSupport is een jaarlijkse actie van Rabobank waarmee zij financiële steun geeft aan clubs en verenigingen, om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.