Unieke locatie recepties en bijeenkomsten

Unieke locatie recepties en bijeenkomsten

30-04-2022

Op zoek naar een unieke locatie voor vergaderingen, recepties, een bedrijfsevenement? Kom dan naar Stoomgemaal Halfweg, het oudste en grootste nog werkende schepradstoomgemaal ter wereld!

Beleef hoe een groot deel van Nederland werd gewonnen uit water en nog steeds droge voeten houdt in dit toonbeeld van industrieel erfgoed. Verras uw gasten met een bezichtiging van de machinekamer met zijn monumentale 500 pk stoommachine en gigantische schepraderen die samen 1,5 miljoen liter water per minuut verplaatsen.

Tegen extra betaling kan de stoommachine in bedrijf worden gesteld en mag een van uw gasten het grote wiel losdraaien dat de stoommachine in werking stelt. Gegarandeerd een onvergetelijke belevenis! Uiteraard biedt het museum alle gewenste cateringmogelijkheden en beschikt het over een audio- en video-installatie en wifi.

Het ketelhuis waar recepties of presentaties kunnen plaatsvinden is geschikt voor maximaal 100 personen. Hier staat meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven.